Spel

The Last of Us Remastered har anlänt

Blev lite av en glädjens dag här. Spelet The Last of Us Remastered till PS4 damp precis ner i brevlådan och det kommer bli vårt nya gemensamma spelprojekt här i lyan. Vi har väldigt höga förväntningar på spelet, ska bara slänga i oss lite frukost, sen ska vi sätta igång.

Troligtvis vet ni vilket spel The Last of Us Remastered är, originalspelet (till PS3) har hyllats av kritiker världen över och nu har alltså den ‘remastrade’ versionen släppts. Jag har lite dålig erfarenhet av remastrade spel, speciellt efter Silent Hill besvikelsen till PS3, men min oro stillades snabbt efter att jag såg recensionen på Game Rankings. 96,16% är sinnessjukt höga betyg!

Jag orkar inte gå igenom vad spelet handlar om eftersom jag är allt för ivrig att komma igång med själva spelandet, men jag gör som så att jag lägger till en Youtubevideo som visar spelets trailer som visades upp på E3-mässan. Även om det inte är några gameplay scener så måste jag säga att det ser otroligt snyggt ut, snart är det upp till bevis!

En av anledningarna till att The Last of Us blivit så kritikerrosat är att handlingen ska vara någonting alldeles extra. Många säger att det känns mer som en film än ett TV-spel, men vi får se. Förhoppningsvis blir det en bra blandning av de olika elementen då jag inte gillar spel med allt för mycket filmsekvenser. Heavy Rain till PS3 var lite för mycket till exempel. Återkommer med en recension av The Last of Us Remastered så fort vi plöjt igenom det!