Spel

Ny dator i hemmet

Nu har vi spelat The Last of Us Remastered några timmar och även om det är det sedvanliga ‘tutorialandet’ i början och allt är relativt enkelt så ser det onekligen ut att vara ett mycket lovande spel. Jag ser fram emot att uppdatera er gällande fortsättningen för detta kan vara någonting utöver det vanliga.

Det var inte bara The Last of Us Remastered som kom som ett brev på posten i dag. Petter fick ett samtal från norska Komplett.no och tydligen var hans värstingdator redo för leverans. Den ska väl komma om några timmar, så vi kommer ha en mycket glad Petter i huset ikväll, den saken är säker.

Vi har försökt förklara för Petter att han inte behöver en värstingdator för att kunna spela sina sportspel, men det verkar han inte ha brytt sig om. Är inte direkt som att han inte vet om detta, men han hade tydligen bestämt sig för den här värstingen och då blev det så.

Billigt var det inte heller, vilket inte är så konstigt i och med att han beställde den från Norge. Nästan 50.000 norska kronor gick kalaset på. Petter fick ta ett lån hos norska Topp Finans mot våra rekommendationer för att ha råd med datorn, men han lyssnade inte den gången heller.

Oavsett så blir det kul med lite nya spel och datorer i lägenheten. Även om det brukar droppa in paket med jämna mellanrum så blir givetvis Petters Gamer Xtreme lite av en julklapp mitt i sommaren, även för oss andra. Ska bli häftigt att maxa Crysis och lite andra godbitar där frampå!